Praktijk voor Mondhygiëne

Annelies Nannen
Sandra Grimbergen

Bel mij

Vul uw naam & telefoonnummer in, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op.

Contactgegevens

Telefoon: 035 647 09 01
Email: info@nannenengrimbergen.nl
Adres: Anthony Fokkerweg 80
  1223 NG Hilversum 

 

Annelies

Annelies Nannen

In 1991 ben ik afgestudeerd aan de Opleiding voor Mondhygiëne in Nijmegen. Ik heb gewerkt in algemene tandartspraktijken en in de orthodontie. Verder ben ik betrokken bij de mondzorg voor ouderen en geef ik klinische lessen aan verzorgenden in verpleeg- en verzorgingstehuizen om de mondgezondheid van ouderen te verbeteren. Sinds 2002 werk ik samen met Sandra Grimbergen in onze vrijgevestigde praktijk.

Lid van de NVM en ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM)

 

Sandra

Sandra Grimbergen

In 1993 ben ik afgestudeerd aan de ACTA (Academisch Tandheelkundig Centrum Amsterdam). Van 1993 tot 2002 ben ik werkzaam geweest in diverse tandheelkundige praktijken.Sinds 2002 heb ik samen met Annelies Nannen een vrij- gevestigde praktijk in Hilversum.

De afgelopen jaren heb ik mijzelf met name verdiept in de angstige patiënt.Ik heb gemerkt dat met dezelfde fantasie en verbeeldings- kracht waarmee iemand stress en angst oproept, iemand zich ook kan ontspannen.Via het juiste gebaar, de juiste aanraking en de juiste woorden kunnen de negatieve innerijke voorstellingen van de patiënt  worden omgeleid.

Deze uitdaging ga ik graag met u aan.

Ik sta ingeschreven bij de NVM en ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten