Anthony Fokkerweg 80, 1223 NG, Hilversum

Wij helpen u op weg naar en schone en gezonde mond
Maak een Afspraak

Your perfect smile is a click away!

Behandelingen

Het doel van ons werk is het bereiken van een stabiele gebitssituatie. Hierbij is een goede inzet van ons en van de patiënt essentieel.
We willen zo samen met u tot een goed resultaat te komen.

Het doel van ons werk is het bereiken van een stabiele gebitssituatie.
Hierbij is een goede inzet van ons en van de patiënt essentieel. We hopen zo samen met u tot een gewenst resultaat te komen.

Een bezoek bij de mondhygiënist is aan te raden wanneer;

• Het tandvlees bloedt
• Het tandvlees rood en gezwollen is
• Het tandvlees zich terugtrekt
• Tanden en kiezen naar uw idee verplaatsen
• U een vieze smaak of slechte adem hebt
• U aanslag plak of tandsteen op uw gebit ziet zitten

Voorlichting en instructie:
Voorkomen is beter dan genezen. Alles valt of staat met een goede mondhygiëne. Wij kunnen u hierbij helpen door gepaste instructie te geven.

Uitgebreide gebitsreiniging:
Gingivitis is een ontsteking van het tandvlees, het tandvlees ziet er rood en gezwollen uit en gaat makkelijk bloeden wanneer je het aanraakt. De boosdoeners zijn tandplak en tandsteen. Een goede mondhygiëne en het laten verwijderen van tandsteen is nodig om het tandvlees weer gezond te krijgen. Na de professionele gebitsreiniging worden de tanden en kiezen gepolijst zodat ze weer schoon en glad zijn.

Parodontale behandeling:
Wanneer gingivitis langere tijd aanwezig is in de mond kan dit overgaan in parodontitis, hierbij breidt de ontsteking zich dieper onder het tandvlees uit en kan het kaakbot aangetast raken. Dit kan leiden tot het loszitten van tanden en kiezen. Behandeling bestaat uit het opmeten van de pockets(ruimtes tussen tand en tandvlees) en het grondig reinigen van tanden en kiezen en worteloppervlakken. Tot slot wordt er altijd gepolijst. Meestal zijn hier een aantal behandelingen voor nodig. Behandeling onder verdoving behoort tot de mogelijkheden.

Nazorg en instructies bij implantaten:
Een implantaat heeft net als eigen tanden en kiezen blijvende zorg nodig. Door een goede poetsinstructie en behandeling met speciaal voor implantaten bestemde instrumenten kunnen we er samen voor zorgen dat het tandvlees gezond blijft.

Maak nu een afspraak!